Wat Is De Lengte Van Een Basketbalspel?

Duur Van Basketbalspellen

Hoe Lang Duurt Het NBA-spel?

In de NBA-competitie, MVP’s en sterren bestaat het professionele spel uit vier kwartalen. Elk kwartier duurt precies 12 minuten voordat de timer afloopt . Dit betekent dat de reguliere speeltijd 48 minuten zou zijn met een pauze van 15 minuten tussen het tweede en derde kwart.

Omdat het echter de vloertijd is, kan het spel meer dan een uur duren, afhankelijk van het aantal time-outs, tv-time-outs, vrije worpen, onderbrekingen veroorzaakt door overtredingen, blessures en tussenliggende pauzes. Een NBA-spel kan 2 en een half tot 3 uur duren. Postseason-wedstrijden (play-offs) kunnen tot 2 en een half uur duren, maar zijn langer dan reguliere seizoenswedstrijden. Dit komt omdat er meer vervangingen, fouten en een veel hogere spelintensiteit zijn.

Een verlenging van 5 minuten wordt toegekend aan een NBA-basketbalspel als een schot binnen de laatste twee minuten wordt gemaakt. Na overwerk is overwerk toegestaan. Er zijn geen tijdslimieten. Maar wanneer een team tijdens de verlengingsperiode meer dan drie fouten van een overtreding heeft gemaakt, wordt de bal automatisch toegekend aan het andere team.

Hoe Lang Duren College-basketbalspellen?

Een basketbalwedstrijd op de universiteit duurt slechts 40 minuten, met slechts twee kwartalen van elk 20 minuten en een pauze van 15 minuten ertussen. Totdat één team voor staat, worden verlengingen van vijf minuten gegeven. De tijd die nodig is om een basketbalwedstrijd van een universiteit op de televisie uit te zenden, kan oplopen tot twee uur, rekening houdend met de tv-time-outs en fouten. ).

Het basketbalspel op de middelbare school is vergelijkbaar met de vier kwartalen van de NBA, maar korter. Elk kwart heeft 8 minuten speeltijd met een rust van 10 minuten voordat het derde kwart begint. In deze wedstrijd worden overuren van slechts 4 minuten toegekend totdat er een winnaar is.

Hoe Lang Duurt Een Basketbalwedstrijd Voor Vrouwen?

De meeste basketbalwedstrijden voor vrouwen hebben ook een vaste speeltijd, afhankelijk van het type wedstrijd. Vier kwart van het basketbal op de middelbare school is bestemd voor de herencompetitie . Elk kwartier duurt 8 minuten. Terwijl vier kwartalen van elk 10 minuten het normale tijdsbestek zijn voor WNBA of FIBA . Twee kwarten worden gebruikt door de NCAA met elk 20 minuten. Inderdaad, het varieert en hangt ervan af.

Wat Is Het Beste Moment Om Een Time-out Aan Te Vragen?

Basketbal-time-outs worden gebruikt om spelers te laten rusten en coaches om hun teams te coachen.

Basketbalspellen op de middelbare school staan vijf time-outs toe voor elk team, en drie daarvan duren een minuut, terwijl de twee 30 seconden duren. Op de televisie uitgezonden basketbalwedstrijden staan vier time-outs per twee kwartalen toe (of 8 in totaal). Dit is zodat reclameblokken kunnen worden genomen.

Elk team krijgt acht time-outs in NBA-games. Er zijn zes 60 seconden en twee 20 seconden . Drie time-outs zijn echter alleen toegestaan tijdens het laatste kwartier van het spel. Er worden ook overwegingen gegeven, aangezien de duur van een time-out kan variëren, afhankelijk van de reden waarom deze nodig is.

De Langste Basketbalwedstrijd In De Geschiedenis

De wedstrijd tussen Indianapolis Olympians en de Rochester Royals, die teruggaat tot 16 januari 1951, is de langste wedstrijd in de geschiedenis. Het heeft een totale speelduur van 78 minuten . De duur van het spel is exclusief time-outs en rust. Hun scores kwamen echter uit op een relatief lage score van 75-73, in het voordeel van de Olympiërs van Indianapolis.

Conclusie

Basketbalspellen kunnen veel langer duren dan de tijdslimiet omdat fouten, pauzes en rust allemaal gebeuren. Er zijn onbeperkte overuren, waardoor het spel langer kan duren. In een notendop, de gemiddelde tijd die je kunt verwachten dat een spel duurt vanaf het begin tot het einde is twee uur. Je zult je niet afvragen waarom je zo lang in een arena of gymnasium zit.